Hotel Hacienda Club

San Cristobal de las Casas
Hotel Hacienda Club Genel
Hotel Hacienda Club Öne Çıkan Resim
Hotel Hacienda Club Dış Mekan
Hotel Hacienda Club Dış Mekan
Hotel Hacienda Club Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Hacienda Club
Carretera Panamericana km 1165 , San Cristobal de las Casas

San Cristobal de las Casas bölgesindeki Hotel Hacienda Club misafirlere banliyöde, Centro Cultural de los Altos ve Maya Tekstil Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 2,1 mi (3,3 km) ve Grutas de San Cristóbal ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan Restaurante La Diligencia restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 11 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x