Ermis house

San Cristobal de las Casas
Ermis house Genel
Ermis house Genel
Ermis house Genel
Ermis house Öne Çıkan Resim
Ermis house Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Ermis house
Prolongacion Baja California #61 Fracc. Los Alcanfores , San Cristobal de las Casas

San Cristobal de las Casas bölgesindeki Ermis house konaklamanızda, Grutas de San Cristóbal ve Arco de El Carmen & Centro Cultural El Carmen ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon San Cristobal de las Casas Katedrali ile 1,3 mi (2 km) ve Huitepec Ekoloji Koruma Alanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Quetzal)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Jaguar)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Borrego)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x