Hotel Gumont

Pasifik Sahili, Guadalajara
Hotel Gumont Genel
Hotel Gumont Genel
Hotel Gumont Genel
Hotel Gumont Genel
Hotel Gumont Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Gumont
Av. López Mateos Jardines del Bosque 613 Pasifik Sahili, Guadalajara

Hotel Gumont misafirlere Guadalajara bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Plaza del Sol ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 2,2 mi (3,6 km) ve Guadalajara Katedrali ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 110 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Guadalajara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 248 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x