Becquer Hotel Guadalajara

Greater Guadalajara, Guadalajara
Becquer Hotel Guadalajara Genel
Becquer Hotel Guadalajara Genel
Becquer Hotel Guadalajara Öne Çıkan Resim
Becquer Hotel Guadalajara Dış Mekan
Becquer Hotel Guadalajara Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Becquer Hotel Guadalajara
Av. Guadalupe 596, Chapalita Greater Guadalajara, Guadalajara

Guadalajara (Chapalita) bölgesindeki Becquer Hotel Guadalajara misafirlere Guadalajara Katedrali ve Avienda Chapultepec ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Plaza del Sol ile 3,3 km (2 mil) ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Becquer Hotel Guadalajara misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 54 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Master Suite
Room
Junior Suite
Room
Becquer Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x