Hotel GTM PLAZA

Tiflis
Hotel GTM PLAZA Öne Çıkan Resim
Hotel GTM PLAZA Dış Mekan
Hotel GTM PLAZA Dış Mekan
Hotel GTM PLAZA İç Mekan
Hotel GTM PLAZA Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel GTM PLAZA
Richard Holbrooke 1/G , Tiflis

Hotel GTM PLAZA misafirlere Tiflis merkezinde, Tiflis Teleferiği ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3,1 mi (5 km) ve Chreli Abano Sülfür Banyosu ve Spa ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Hotel GTM PLAZA misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x