Day Room Art Hotel

Tiflis
Day Room Art Hotel Genel
Day Room Art Hotel Öne Çıkan Resim
Day Room Art Hotel Dış Mekan
Day Room Art Hotel Dış Mekan
Day Room Art Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Day Room Art Hotel
Iunkerta st. 10 , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Day Room Art Hotel konaklamanızda, Rike Park ve Tiflis Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 3 mi (4,9 km) ve Barış Köprüsü ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki vücut bakımı ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x