Hotel Grazia Eboli

Eboli
Hotel Grazia Eboli Genel
Hotel Grazia Eboli Genel
Hotel Grazia Eboli Genel
Hotel Grazia Eboli Öne Çıkan Resim
Hotel Grazia Eboli Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Grazia Eboli
Via Nazionale 20 , Eboli

Hotel Grazia Eboli konaklamanızda Eboli merkezinde, Piazza della Repubblica ve Basilica de San Pietro alli Marmi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel PalaSele Spor Kompleksi ile 0,7 km (0,5 mi) ve Eboli Arkeoloji Müzesi ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve özel spa küveti olan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ücretli su parkı ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Eboli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x