B&B Sentiero Romantico

Eboli
B&B Sentiero Romantico Öne Çıkan Resim
B&B Sentiero Romantico Dış Mekan
B&B Sentiero Romantico Dış Mekan
B&B Sentiero Romantico Dış Mekan
B&B Sentiero Romantico Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
B&B Sentiero Romantico
Via s.Donato 15 , Eboli

Eboli bölgesindeki B&B Sentiero Romantico konaklamanızda, Eboli Arkeoloji Müzesi ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza della Repubblica ile 3,6 mi (5,9 km) ve Basilica de San Pietro alli Marmi ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x