B&B Don Domenico

Olevano sul Tusciano
B&B Don Domenico Öne Çıkan Resim
B&B Don Domenico Dış Mekan
B&B Don Domenico Dış Mekan
B&B Don Domenico Dış Mekan
B&B Don Domenico İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
B&B Don Domenico
Via Mensa, VIII Traversa, 34/E , Olevano sul Tusciano

Olevano sul Tusciano bölgesindeki B&B Don Domenico konaklamanızda, Umberto I Meydanı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caseificio Jemma ile 4,5 mi (7,2 km) ve Nebulano Kalesi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x