Hotel Gran Balcón

Batı Nikaragua, Granada
Hotel Gran Balcón Öne Çıkan Resim
Hotel Gran Balcón Dış Mekan
Hotel Gran Balcón Dış Mekan
Hotel Gran Balcón İç Mekan
Hotel Gran Balcón İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Gran Balcón
De la iglesia La Merced 2cd al este Vega Avenue, Across Central Park Batı Nikaragua, Granada

Granada bölgesindeki Hotel Gran Balcón konaklamanızda, Granada Katedrali ve Parque Central (Merkez Parkı) yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Laguna de Apoyo ile 3,7 mi (6 km) ve Calle la Calzada ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x