Hotel Colonial Granada

Batı Nikaragua, Granada
Hotel Colonial Granada Genel
Hotel Colonial Granada Genel
Hotel Colonial Granada Genel
Hotel Colonial Granada Genel
Hotel Colonial Granada Genel
Image More +67 fotoğraf
Hotel Colonial Granada
Parque Central 25 varas al Oeste Calle Libertad Batı Nikaragua, Granada

Hotel Colonial Granada misafirlere Granada merkezinde, Granada Katedrali ve Parque Central (Merkez Parkı) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Laguna de Apoyo ile 3,6 mi (5,8 km) ve Mi Museo Granada Koleksiyonu ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Granada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 600 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Jacuzzi)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x