Hotel Casa del Consulado

Batı Nikaragua, Granada
Hotel Casa del Consulado Öne Çıkan Resim
Hotel Casa del Consulado Dış Mekan
Hotel Casa del Consulado İç Mekan
Hotel Casa del Consulado İç Mekan
Hotel Casa del Consulado İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Hotel Casa del Consulado
Calle el Consulado 105 Batı Nikaragua, Granada

Hotel Casa del Consulado misafirlere Granada merkezinde, Nuestra Senora de las Mercedes Kilisesi ve Granada Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Laguna de Apoyo ile 3,8 mi (6 km) ve Parque Central (Merkez Parkı) ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 14 odada özel havuz ve plazma televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Dubleks
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x