Hotel Gold

Tiflis
Hotel Gold Öne Çıkan Resim
Hotel Gold Dış Mekan
Hotel Gold Dış Mekan
Hotel Gold Dış Mekan
Hotel Gold Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Hotel Gold
Zgvis Mimdinare territory 337 Varketili , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Hotel Gold misafirlere deniz kıyısında, Tbilisi Sea ve Gino Paradise Tbilisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 8,5 mi (13,7 km) ve Başkanlık Sarayı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

KIZIKURA Hotel Gold misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x