Apart Hotel MX

Tiflis
Apart Hotel MX Genel
Apart Hotel MX Genel
Apart Hotel MX Öne Çıkan Resim
Apart Hotel MX Dış Mekan
Apart Hotel MX Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Apart Hotel MX
24 Javakheti Str. , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Apart Hotel MX misafirlere alışveriş bölgesinde, Tiflis Teleferiği ve Rike Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 4,6 mi (7,3 km) ve Tbilisi Sea ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x