Hôtel GAUTHIER

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Hôtel GAUTHIER Genel
Hôtel GAUTHIER Genel
Hôtel GAUTHIER Genel
Hôtel GAUTHIER Genel
Hôtel GAUTHIER Genel
Image More +194 fotoğraf
Hôtel GAUTHIER
2 Bis Rue Ilya Abou Madi ex Rue Buffon Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Hôtel GAUTHIER misafirlere Kazablanka (Kazablanka Kent Merkezi) bölgesinde, Villa des Arts ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kazablanka İkiz Kuleleri ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel II. Hasan Camisi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Ain Diab Plajı ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için D'Zenvies ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Chambre
Chambre Gauthier
Süit
Süit (Prestige)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit, Balkon
Room
Süit (Gauthier)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x