Hotel Kenzi Tower

Grand Casablanca (bölge), Maarif
Hotel Kenzi Tower Genel
Hotel Kenzi Tower Genel
Hotel Kenzi Tower Genel
Hotel Kenzi Tower Genel
Hotel Kenzi Tower Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Kenzi Tower
Twin Center - Centre des Affaires Boulevard Zerktouni Grand Casablanca (bölge), Maarif

Hotel Kenzi Tower misafirlere Kazablanka merkezinde, Kazablanka İkiz Kuleleri ve Twin Center Shopping Center yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel II. Hasan Camisi ile 3,1 mi (5 km) ve Ain Diab Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

INSENSE yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

237 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Kazablanka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3585 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Senior
Senior Süit, Şehir Manzaralı (Double)
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı (Single)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı (Sky)
Senior
Senior Süit, Şehir Manzaralı (Single)
Premium
Premium Tek Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı (Sky)
Room
Junior Süit, Şehir Manzaralı (double)
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x