Hotel Europa

Güney İsviçre, Saas-Fee
Hotel Europa Genel
Hotel Europa Genel
Hotel Europa Genel
Hotel Europa Genel
Hotel Europa Genel
Image More +54 fotoğraf
Hotel Europa
Hannigstrasse 41 Güney İsviçre, Saas-Fee

Hotel Europa misafirlere Saas-Fee bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hannig Teleferiği ile Tour Monte Rosa 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 28,6 mi (46 km) ve Saas-Fee Kayak Merkezi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Hotel Europa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, Balkon
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x