Walliserhof Grand Hotel & Spa

Güney İsviçre, Saas-Fee
Walliserhof Grand Hotel & Spa Genel
Walliserhof Grand Hotel & Spa Genel
Walliserhof Grand Hotel & Spa Genel
Walliserhof Grand Hotel & Spa Genel
Walliserhof Grand Hotel & Spa Genel
Image More +53 fotoğraf
Walliserhof Grand Hotel & Spa
Dorfweg 1 Güney İsviçre, Saas-Fee

Saas-Fee bölgesindeki Walliserhof Grand Hotel & Spa misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Tour Monte Rosa ile Swiss Ski and Snowboard School Saas Fee 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 28,6 mi (46 km) ve Saas-Fee Kayak Merkezi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan Caesar Ritz yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 74 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Attika
Attika Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x