The Capra Saas-Fee

Güney İsviçre, Saas-Fee
The Capra Saas-Fee Genel
The Capra Saas-Fee Genel
The Capra Saas-Fee Genel
The Capra Saas-Fee Genel
The Capra Saas-Fee Genel
Image More +66 fotoğraf
The Capra Saas-Fee
Lomattenstrasse 6 Güney İsviçre, Saas-Fee

Saas-Fee bölgesindeki The Capra Saas-Fee misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Hannig Teleferiği ile Tour Monte Rosa 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 28,2 mi (45,3 km) ve Saas-Fee Kayak Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Suite
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x