Hôtel du Parc Orford

Eastern Townships, Orford
Hôtel du Parc Orford Genel
Hôtel du Parc Orford Genel
Hôtel du Parc Orford Öne Çıkan Resim
Hôtel du Parc Orford Dış Mekan
Hôtel du Parc Orford Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hôtel du Parc Orford
1259 Chemin de la Montagne Eastern Townships, Orford

Hôtel du Parc Orford misafirlere Orford bölgesinde, milli parkta, Mont-Orford Ulusal Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Club de Golf du Mont Orford ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Centre d’Arts Orford ile 0,8 mi (1,2 km) ve Mont Orford Ulusal Parkı - Lake Stukely Ziyaretçi Merkezi ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirler için 53 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x