Auberge Du Grand Lac

Eastern Townships, Magog
Auberge Du Grand Lac Öne Çıkan Resim
Auberge Du Grand Lac Dış Mekan
Auberge Du Grand Lac Dış Mekan
Auberge Du Grand Lac Dış Mekan
Auberge Du Grand Lac Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Auberge Du Grand Lac
40, Rue Merry Sud Eastern Townships, Magog

Auberge Du Grand Lac konaklamanızda, Magog merkezinde, Magog Marine yakınında ve Vieux Clocher ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Saint Patrice Church ile 0,4 km (0,2 mi) ve Memphremagog Lake Plajı ile 0,6 km (0,4 mi) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Lan cuisine orientale misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Royal
Royal Oda
Royal
Royal Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x