Au Saut du Lit

Eastern Townships, Magog
Au Saut du Lit Öne Çıkan Resim
Au Saut du Lit Dış Mekan
Au Saut du Lit Dış Mekan
Au Saut du Lit Dış Mekan
Au Saut du Lit Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Au Saut du Lit
224, rue Merry Nord Eastern Townships, Magog

Au Saut du Lit misafirlere Magog merkezinde, Saint Patrice Church yakınında ve Vieux Clocher ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Merry Evi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Lake Memphremagog ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x