Hotel Centre Vallée Bleue

Montalieu-Vercieu
Hotel Centre Vallée Bleue Genel
Hotel Centre Vallée Bleue Genel
Hotel Centre Vallée Bleue Genel
Hotel Centre Vallée Bleue Öne Çıkan Resim
Hotel Centre Vallée Bleue Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Centre Vallée Bleue
19 Rue des Carrières , Montalieu-Vercieu

Montalieu-Vercieu bölgesindeki Hotel Centre Vallée Bleue konaklamanızda Maison de la Pierre et du Ciment ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Espace Eau Vive ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Villebois Anıtı ile 5 mi (8,1 km) ve Villebois Kilisesi ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Hotel Centre Vallée Bleue misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 57 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca genel oturma odası ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x