Hotel Dorset

Western Province
Hotel Dorset Öne Çıkan Resim
Hotel Dorset Dış Mekan
Hotel Dorset Dış Mekan
Hotel Dorset Dış Mekan
Hotel Dorset Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Dorset
70/1 A Cemetery road , Western Province

Hotel Dorset misafirlere Negombo bölgesinde, okyanus kıyısında, Negombo Plajı ile Negombo Plaj Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel St. Sebastian's Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve St Anthony's Kilisesi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 20 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 20 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 2 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x