Holiday Guest Inn

Kudapaduwa
Holiday Guest Inn Genel
Holiday Guest Inn Öne Çıkan Resim
Holiday Guest Inn Dış Mekan
Holiday Guest Inn Dış Mekan
Holiday Guest Inn Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Holiday Guest Inn
322 Lewis Place , Kudapaduwa

Holiday Guest Inn konaklamanızda Negombo bölgesinde, plajda, Negombo Plajı yakınında ve St. Sebastian's Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel St.Mary's Church ile 2,8 km (1,7 mi) ve Negombo Balık Pazarı ile 3,5 km (2,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 8 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Apart Daire, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x