Hotel delle Rose

Cilento (bölge), Laura
Hotel delle Rose Genel
Hotel delle Rose Öne Çıkan Resim
Hotel delle Rose Dış Mekan
Hotel delle Rose Dış Mekan
Hotel delle Rose Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel delle Rose
Via Magna Grecia 945 Cilento (bölge), Laura

Hotel delle Rose misafirlere Capaccio-Paestum bölgesinde, tarihi bölgede, Paestum Arkeoloji Parkı ile Paestum Ulusal Arkeoloji Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Temple of Neptune ile 0,1 mi (0,2 km) ve First Temple of Hera ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Delle Rose ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x