La Chora di Paestum

Cilento (bölge), Capaccio
La Chora di Paestum Öne Çıkan Resim
La Chora di Paestum Dış Mekan
La Chora di Paestum Dış Mekan
La Chora di Paestum Dış Mekan
La Chora di Paestum Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
La Chora di Paestum
Via Laghetto,15 Paestum Cilento (bölge), Capaccio

Capaccio-Paestum bölgesindeki La Chora di Paestum konaklamanızda, Paestum Ulusal Arkeoloji Müzesi ve Paestum Arkeoloji Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Agropoli Kalesi ile 12 km (7,4 mi) ve Agropoli Limanı ile 18,5 km (11,5 mi) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x