Intercamping Apollo

Cilento (bölge), Paestum
Intercamping Apollo Öne Çıkan Resim
Intercamping Apollo Dış Mekan
Intercamping Apollo Dış Mekan
Intercamping Apollo Dış Mekan
Intercamping Apollo Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Intercamping Apollo
Via Poseidonia 2 Cilento (bölge), Paestum

Intercamping Apollo misafirlere Capaccio-Paestum bölgesinde, plaj yakınında, Nevada Park Amusement Park ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Porta Marina ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Torre Laura ile 1 mi (1,6 km) ve Paestum Arkeoloji Parkı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Kapm alanının restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov (2 people)
Bungalov
Bungalov
Room
Bungalov (5/6 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x