Hotel Delfin

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Hotel Delfin Genel
Hotel Delfin Genel
Hotel Delfin Genel
Hotel Delfin Öne Çıkan Resim
Hotel Delfin Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Delfin
Sunny Beach Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Hotel Delfin misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plajda, Güneşli Sahil ve Nessebar Stadı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sunny Plajı Güney ile 0,4 mi (0,6 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x