Botique Villa Maria Revas

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Botique Villa Maria Revas Öne Çıkan Resim
Botique Villa Maria Revas Dış Mekan
Botique Villa Maria Revas Dış Mekan
Botique Villa Maria Revas Kahvaltı
Botique Villa Maria Revas Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Botique Villa Maria Revas
st. Fregata 7 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Botique Villa Maria Revas misafirlere Sunny Beach bölgesinde, denize sıfır, Sunny Plajı Güney ve Nessebar Stadı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Güneşli Sahil ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Botique Villa Maria Revas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda unspecified çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x