Hotel Amfibia Beach

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Hotel Amfibia Beach Genel
Hotel Amfibia Beach Genel
Hotel Amfibia Beach Öne Çıkan Resim
Hotel Amfibia Beach Dış Mekan
Hotel Amfibia Beach Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Amfibia Beach
8230 Slanchev Bryag, Cacao Beach Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Hotel Amfibia Beach misafirlere Sunny Beach merkezinde, Güneşli Sahil ve Nessebar Stadı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Sunny Plajı Güney ile 0,4 mi (0,7 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 3 bar/dinlenme salonu ve 5 plaj barı idealdir. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 56 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için bitişik şaraphane, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Sunny Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x