Hôtel de France Bergerac

Red Perigord, Bergerac
Hôtel de France Bergerac Genel
Hôtel de France Bergerac Öne Çıkan Resim
Hôtel de France Bergerac Dış Mekan
Hôtel de France Bergerac Dış Mekan
Hôtel de France Bergerac İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hôtel de France Bergerac
18 Place Gambetta Red Perigord, Bergerac

Hôtel de France Bergerac misafirlere Bergerac merkezinde, Eglise Notre-Dame yakınında ve Cyrano de Bergerac Statue ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Musée du Vin et de la Batellerie ile 0,4 mi (0,6 km) ve Bergerac Maison des Vins ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x