Europ'Hôtel

Red Perigord, Bergerac
Europ'Hôtel Öne Çıkan Resim
Europ'Hôtel Dış Mekan
Europ'Hôtel Dış Mekan
Europ'Hôtel Dış Mekan
Europ'Hôtel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Europ'Hôtel
20/22 rue du Petit Sol Red Perigord, Bergerac

Europ'Hôtel konaklamanızda Bergerac merkezinde, Eglise Notre-Dame ve Cyrano de Bergerac Statue ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Musée du Vin et de la Batellerie ile 0,7 km (0,5 mil) ve Chataeu Corbiac Pecharmant ile 4,8 km (3 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Oda
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Küvet
Üç
Üç Kişilik Oda, Küvet
Dört
Dört Kişilik Oda, Küvet
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x