Hotel Club Siroco - Adults Only

Lanzarote, Costa Teguise
Hotel Club Siroco - Adults Only Genel
Hotel Club Siroco - Adults Only Genel
Hotel Club Siroco - Adults Only Genel
Hotel Club Siroco - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Club Siroco - Adults Only Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Club Siroco - Adults Only
Avenida de las Islas Canarias, 17 Costa Teguise Lanzarote, Costa Teguise

Hotel Club Siroco - Adults Only misafirlere Teguise merkezinde, Playa Los Charcos ve Las Cucharas Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Pocillos Plajı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Puerto del Carmen Plajı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve karaoke dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Premium
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x