Los Zocos Impressive Lanzarote

Lanzarote, Costa Teguise
Los Zocos Impressive Lanzarote Genel
Los Zocos Impressive Lanzarote Genel
Los Zocos Impressive Lanzarote Genel
Los Zocos Impressive Lanzarote Genel
Los Zocos Impressive Lanzarote Genel
Image More +74 fotoğraf
Los Zocos Impressive Lanzarote
Avenida de las Islas Canarias, 15 Costa Teguise Lanzarote, Costa Teguise

Los Zocos Impressive Lanzarote size Teguise merkezinde, Las Cucharas Plajı ile 4 dakika yürüyüş ve Lanzarote Plajları ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pocillos Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Puerto del Carmen Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

El MIrador yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 324 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 6 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (3 adults + 1 child)
Senior
Senior Süit, 2 Yatak Odası (5 adults + 1 child)
Junior
Junior Süit (3 adults)
Junior
Junior Süit (2 adults + 2 children)
Junior
Junior Süit (2 adults + 1 child)
Junior
Junior Süit (2 adults)
Junior
Junior Süit (1 adult + 1 child)
Junior
Junior Süit (1 adult + 2 children)
Junior
Junior Süit (1 adult)
Junior
Junior Süit (1 adult + 3 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x