Hotel Click

Tiflis
Hotel Click Genel
Hotel Click Öne Çıkan Resim
Hotel Click Dış Mekan
Hotel Click Kahvaltı
Hotel Click Oda Manzaraları
Image More +44 fotoğraf
Hotel Click
Usakhelauri Str., 1/16 , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Hotel Click misafirlere Barış Köprüsü ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Shardeni Sokağı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Narikala Kalesi ile 3,4 km (2,1 mil) ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 3,9 km (2,4 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 10.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x