HOTEL CHODOV ASC

Bohemia, Chodov
HOTEL CHODOV ASC Genel
HOTEL CHODOV ASC Öne Çıkan Resim
HOTEL CHODOV ASC Dış Mekan
HOTEL CHODOV ASC Dış Mekan
HOTEL CHODOV ASC Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
HOTEL CHODOV ASC
7 Mírového hnutí Bohemia, Chodov

HOTEL CHODOV ASC misafirlere Prag (Chodov) bölgesinde, Centrum Chodov alışveriş merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Klinik ve Deneysel Tıp Enstitüsü ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Wenceslas Meydanı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Pivnice u Bazénu HOTEL CHODOV ASC misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için ücretli su parkı, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x