Hotel Capital

Batı Slovakya, Nitra
Hotel Capital Genel
Hotel Capital Genel
Hotel Capital Genel
Hotel Capital Genel
Hotel Capital Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Capital
Farská 16 Batı Slovakya, Nitra

Hotel Capital konaklamanzdza Nitra bölgesinde merkezde, Nitra Şatosu ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel, Slovakya Pisti ile aynı bölgededir.

Yemek servisi için Capital Burger ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x