BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA

Batı Slovakya, Nitra
BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA Genel
BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA Genel
BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA Genel
BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA Genel
BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA Genel
Image More +54 fotoğraf
BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA
Durkova 11 Batı Slovakya, Nitra

BOUTIQUE HOTEL11 with rooftop SPA konaklamanızda Nitra merkezinde, Nitra Sinagogu ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Nitra Şatosu ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Agrokomplex Nitra ile 2 km ve Slovak Tarımsal Açık Hava Müzesi ile 4,8 km mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Nitra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x