Valeria Jardins D'Agadir Resort

Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique
Valeria Jardins D'Agadir Resort Genel
Valeria Jardins D'Agadir Resort Genel
Valeria Jardins D'Agadir Resort Genel
Valeria Jardins D'Agadir Resort Genel
Valeria Jardins D'Agadir Resort Genel
Image More +50 fotoğraf
Valeria Jardins D'Agadir Resort
Rue Oued Souss Zone Touristique Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique

Valeria Jardins D'Agadir Resort misafirlere Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesinde, Casino Le Mirage ve Agadir Plajı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Agadir Marina ile 5,6 mi (9 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Valeria Jardins D'Agadir Resort içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

393 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, su kaydırağı ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x