Hotel Bicentenario Suites & Spa

Kuzeybatı Bölgesi, Tucuman
Hotel Bicentenario Suites & Spa Genel
Hotel Bicentenario Suites & Spa Genel
Hotel Bicentenario Suites & Spa Genel
Hotel Bicentenario Suites & Spa Genel
Hotel Bicentenario Suites & Spa Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Bicentenario Suites & Spa
Juan Gregorio de Las Heras 21 Kuzeybatı Bölgesi, Tucuman

Tucuman bölgesindeki Hotel Bicentenario Suites & Spa konaklamanızda, Tucuman Katedrali ve Alberto Rouges Kültür Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Shopping del Jardin Alışveriş Merkezi ile 0,6 mi (1 km) ve Casa de Gobierno (Hükümet Sarayı) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Resto Bicentenario misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

70 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
SUITE VIP

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x