Gran Hotel Premier

Kuzeybatı Bölgesi, Tucuman
Gran Hotel Premier Genel
Gran Hotel Premier Öne Çıkan Resim
Gran Hotel Premier Dış Mekan
Gran Hotel Premier İç Mekan
Gran Hotel Premier İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Gran Hotel Premier
Crisostmo Alvarez 510 Kuzeybatı Bölgesi, Tucuman

Gran Hotel Premier misafirlere Tucuman merkezinde, Independencia Tarihi Evi ve Manuel Belgrano Folklor Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tucuman Katedrali ile 0,6 mi (0,9 km) ve Alberto Rouges Kültür Merkezi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Resto 1812 bar/oturma salonu ideal, bu restoran Arjantin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 97 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire (Quadruple)
Room
Apart Daire (Quintuple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x