Garden Plaza

Kuzeybatı Bölgesi, Tucuman
Garden Plaza Genel
Garden Plaza Genel
Garden Plaza Genel
Garden Plaza Genel
Garden Plaza Genel
Image More +40 fotoğraf
Garden Plaza
Laprida 35 Kuzeybatı Bölgesi, Tucuman

Garden Plaza misafirlere Tucuman bölgesinde, tarihi bölgede, Alberto Rouges Kültür Merkezi ve Tucuman Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Independencia Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Casa de Gobierno (Hükümet Sarayı) ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 100 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Junior Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x