Hotel Bellevue

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Hotel Bellevue Genel
Hotel Bellevue Genel
Hotel Bellevue Genel
Hotel Bellevue Genel
Hotel Bellevue Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel Bellevue
9000 Varna Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Hotel Bellevue misafirlere Golden Sands bölgesinde, plaj yakınında, Kabakum Plajı ve Trifon Zarezan Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Altın Kum Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Aquapolis ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bellevue ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x