Golden House Apartments

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Golden House Apartments Öne Çıkan Resim
Golden House Apartments Yerinde Yemek
Golden House Apartments Oda Manzaraları
Golden House Apartments Oda Manzaraları
Golden House Apartments Oda Düzeni
Image More +37 fotoğraf
Golden House Apartments
Luben Lazarov Str. 42 Golden Sands Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Golden House Apartments misafirlere Varna bölgesinde, plaj yakınında, Trifon Zarezan Plajı ve Kabakum Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Altın Kum Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Aquapolis ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x