Hivernage Secret Suites & Garden

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Hivernage Secret Suites & Garden Genel
Hivernage Secret Suites & Garden Öne Çıkan Resim
Hivernage Secret Suites & Garden Dış Mekan
Hivernage Secret Suites & Garden Dış Mekan
Hivernage Secret Suites & Garden İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hivernage Secret Suites & Garden
Rue El Houssima Quartier de l'Hivernage Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Hivernage Secret Suites & Garden misafirlere Marrakech (Hivernage) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,9 mi (3 km) ve Royal Tennis Harti ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu Art Deco stili riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Junior
Junior Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x