Hotel Aristocrat Batumi

Black Sea Coast, Batum
Hotel Aristocrat Batumi Öne Çıkan Resim
Hotel Aristocrat Batumi Dış Mekan
Hotel Aristocrat Batumi Dış Mekan
Hotel Aristocrat Batumi Dış Mekan
Hotel Aristocrat Batumi İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Aristocrat Batumi
Giorgi Mazniashvili N14 Black Sea Coast, Batum

Batumi (Eski Bulvar) bölgesindeki Hotel Aristocrat Batumi misafirlere Avrupa Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Batum Üniversitesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Batum Limanı ile 1,9 km (1,2 mil) ve Argo Teleferik - Üst İstasyonu ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Design
Design Stüdyo, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x