Downtown Hotel

Black Sea Coast, Batum
Downtown Hotel Öne Çıkan Resim
Downtown Hotel Dış Mekan
Downtown Hotel Dış Mekan
Downtown Hotel Dış Mekan
Downtown Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Downtown Hotel
18 Giorgi Mazniashvili St Black Sea Coast, Batum

Downtown Hotel misafirlere Batumi merkezinde, Avrupa Meydanı ve Ali ve Nino Heykeli ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Batumi Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Batumi Central Park ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x