Hotel Arenenberg

Kuzey İsviçre, Mannenbach
Hotel Arenenberg Genel
Hotel Arenenberg Genel
Hotel Arenenberg Genel
Hotel Arenenberg Genel
Hotel Arenenberg Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Hotel Arenenberg
1 Arenenberg Kuzey İsviçre, Mannenbach

Hotel Arenenberg misafirlere Salenstein bölgesinde, göl üzerinde, Arenenberg Kalesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Lake Constance ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mainau Adası ile 12,9 mi (20,7 km) ve Rhine ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Bistro Louis Napoléon, Hotel Arenenberg misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Ortak Banyo
Standard
Standard Oda, Kısmi Göl Manzaralı
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x