Hotel und Gasthaus Seehörnle

Kuzey İsviçre, Gaienhofen
Hotel und Gasthaus Seehörnle Genel
Hotel und Gasthaus Seehörnle Öne Çıkan Resim
Hotel und Gasthaus Seehörnle Dış Mekan
Hotel und Gasthaus Seehörnle Dış Mekan
Hotel und Gasthaus Seehörnle Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Hotel und Gasthaus Seehörnle
Hörnliweg 14 Kuzey İsviçre, Gaienhofen

Gaienhofen bölgesindeki Hotel und Gasthaus Seehörnle misafirlere plaj yakınında, Lake Constance ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hesse Müzesi, Gaienhofen ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mainau Adası ile 22,2 mi (35,8 km) ve Rhine ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 31 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Galerie)
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda (Atelier)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Atelier)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Atelier)
Family
Family Oda (Galerie)
Room
Standard Tek Kişilik Oda (Galerie)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x